Összes eddigi elégedett ügyfél

0

Molinó, PVC banner, ponyva

Legyen egy oldalas, vagy két oldalas, mindkét megoldás kivitelezhető. A minőségi alapanyagok előnye a többszöri felhasználás. Könnyű! Egy reklám ponyva összetekerve akár kis helyen is elfér, és egy következő rendezvény újbóli szereplője lehet. A legjobb minőségű alapanyagokat használjuk kültéri molinók, pvc molinók, reklámhálók, mesh hálók és számos más reklámeszköz gyártásánál.

Órásplakát, Europlakát, Billboard

Nagy formátumú nyomtatásoknál, posztereknél elsősorban óriásplakátoknál minőségi elvárások miatt speciális kékhátú papírt használunk, ezzel elkerüljük, hogy a kihelyezés után az előző nyomata áttűnjön a felületen. Így tudjuk garantálni, hogy gyorsan, és a legjobb minőségben váltsák egymást az óriásplakát, poszter, CLP, vagy más outdoor nagyformátumú hirdetései. Óriásplakát telepítés ipari alpintechnikával. 

Citylight plakát, CLP

Kültéri és beltéri nagyformátumú nyomtatásnál – ilyenek a Citylight Posterek (CLP), vagy plakátok – az adott helynek megfelelően, a megrendelővel egyeztetve választjuk ki a legmegfelelőbb gyártástechnológiát és alapanyagot.

Építési háló reklám, reklámháló

A legnagyobb kültéri nagyformátumú nyomtatással készített megjelenésforma, ismertebb nevén: mesh háló. A nagy felületen jelentkező szálterhelés miatt a molinóval ellentétben az építési hálókat, reklámhálókat lyukacsos anyagból készítjük. Ezzel is elkerülve „vitorla” effektust, és az ebből eredő károkat. E

One way vision fólia

Más néven perforált ablakfólia. A perforált, lyukacsos vagy „one way vision” néven ismert fólia ablak-, kirakat-, autóüveg dekorálására alkalmas. Érdekessége, hogy apró lyukakból áll a vinyl felülete. A nyomtatott oldalon a grafikát a szem összeolvassa. Belülről a fekete hátszínnek köszönhetően kilátunk az apró lyukakon, és még a természetes fény is bejut a helyiségbe. Teljes kilátás és belátás korlátozás egyszerre.

Vinyilek, műanyag öntapadó fóliák, matricák

 A műanyag öntapadó fóliáknak két fő jellemzője van:

  • Sík műanyag öntapadó fólia
  • 3D műanyag öntapadó fólia
 

A sík műanyag öntapadó fóliák tulajdonsága, hogy az eredeti formájukat igyekeznek visszanyerni. Hengereléssel gyártják, ezért az anyag önmagában kevésbé nyúlik. Előnye, hogy a gyártásból kifolyólag a legolcsóbb alapanyagok közé tartozik. Utcai táblák, egybefüggő felületek, de még síkfelületű autódekorációk is készíthetőek belőlük. Felhasználási területe változatos. Tulajdonságukban némileg eltérhetnek. Léteznek szürke hátoldallal is, mely hasonlóan a kékhátú papírhoz, blokkolja, azaz lefedi az előző felületet grafikáját. A 3D műanyag öntapadó fóliák öntött technológiával készülnek. Ennek köszönhetően nyújthatóak, és alkalmazkodnak a felület struktúrájához. Ellentétben a sík fóliákkal, nem mennek össze idővel, és nem akarják visszanyerni eredeti „sík” formájukat. Élettartamuk is jóval nagyobb, mint öntött társaiké. Főként autódekorációk készítésénél alkalmazzuk. Ezek a fóliák csak szürke háttal rendelkeznek, az autó színezését blokkolják, hogy az ne üthessen át.

Az öntapadó matricák, vinylek felületvédelme a laminálás

Bármilyen külső dekorációnál, legyen szó autómatricáról, padlómatricáról, kirakat dekorációról, elengedhetetlen a megfelelő felületvédelem. Az időjárási viszontagságok és a súrlódás (pl.: padlómatricánál a járkálás) ellen nyomtatás után laminálással tehetjük tartóssá. Gépi laminálással fényes, vagy matt felületet érhetünk el. Ezen kívül manapság megjelentek új lamináló fóliák, melyekkel bőr, fa vagy csillámos felületet adhatunk meg.

Canvas, művészeti vászon

A belső dekorációk (molinók, matricák, nyomtatások) mellett bizonyos esetekben a legelegánsabb megoldás a művészeti vászon. Ahogy a neve is mutatja, hűen adja vissza egy-egy vászonra készített festmény hatását. Kiállításokra, különleges kiállítási eszközként, figyelemfelkeltő, egyedi dekorációs eszköz lehet.

Reklámzászlók, díszzászlók – textilbannerek

Szaténselyem zászlóanyagból általában beltéri díszzászlók szoktak készülni. Dupla anyaga a két réteg közt az áttetszést megakadályozó bélésanyaggal van ellátva. Hurkolt 100% PES zászlóanyag. Ezekből készülnek a beachflagek, azaz a strandzászlók is.  A legszélesebb anyag 153 cm, konfekcionálás után 145-148 cm széles, és elvileg korlátlan hosszúságú zászló készíthető belőle. Az anyag egy oldalról van digitálisan nyomtatva, a zászló hátoldalán a minta tükörképe látszik. Sötét színeknél a hátoldal 100%-os élénkségű, minél kevesebb festék kerül a zászlóra, annál halványabb lesz a hátoldal. Szaténselyem, kasírozott zászlóanyag asztali és strand- vagy reklám zászlóknak. Maximális zászlóméret 30×40 cm. Körbe zsinórdíszítéssel ellátott, dupla anyagú, mindkét oldalán nyomott zászlócskák beltéri és reprezentációs, célokra.

Backlight fóliák (átvilágítható fóliák)

Backlight fólia, backlit film, átvilágítható film. Átvilágított backlight fóliákat a kivilágított reklámeszközökhöz gyártunk pl.: éjszakai fényben kivilágított reklám. Mérettől és minőségi elvárásoktól függően a display eszközökhöz gyártunk vinyleket vagy átvilágítható molinókat.

Backlight fólia

A backlight fólia a világító dobozoknál és kereteknél használatos nyomdatechnika. Ezeknél az egyedi reklámeszközöknél a fólia ragasztás nélkül, két sík plexi közé kerül, ezért gyorsan cserélhető, a megvilágításnak köszönhetően pedig egyedi, feltűnő display eszköz.

Átvilágítható öntapadó matrica, fólia, vinyl

Fénydobozoknál vagy formára alakított világító dobozoknál is használunk matricákat, fóliákat, vagy vinylt. Az átvilágítás miatt ezeket a reklámeszközöket védőlaminálással látjuk el. Átvilágítás nélkül a színek sötétben is láthatóak.

Fényáteresztő, átvilágítható molinó

Kültéren vagy beltéren általában 2×4 m-nél nagyobb felületeknél alkalmazunk átvilágítható molinókat. Ezek a keretek feszítőkkel vannak ellátva, amik a ponyvát ráncmentesre feszítik. Ezen a reklámeszközön a grafika átvilágítás nélkül is látható.

Roll-up film

A rollup filmeket első sorban display rendszerekbe, azaz rollup szerkezetekbe használjuk. Az egyik legfontosabb minőségi elvárás, amelynek minden általunk gyártott reklámeszköz megfelel, hogy a rollup kifeszítésekor a széle nem pördül be, és a fény sem világít át rajta. Az egyik legelterjedtebb mobil dekorációs, display eszköz. Ennek fő oka, hogy tartós, egyszerűen kezelhető és a papírral ellentétben a rollup pára hatására sem hullámosodik fel.

Popup film

Saját display falak, hátfalak, sajtófalak, hosztesz pultok borítására használják. A popup film egy olyan műanyag alapú dekorációs film, amely jó tartást biztosít, de vastagsága ellenére még mindig hajlékony. A direkt, digitális nyomtatásnak köszönhetően a végső összeállításnál sem zsugorodik össze. A tartósság érdekében minden olyan reklámeszközt, amelynél ilyen nyomtatót használunk, lépésálló lamináló fóliával vonunk be.