Összes eddigi elégedett ügyfél

0

DEKORÁCIÓ KIVITELEZÉS

Dekorációs kivitelezés és kihelyezés

Autófóliázás Kirakat és üzletportál dekoráció Iroda dekorálás Reklámtábla készítés Világító reklámtábla gyártás Térbetű és habbetű gyártás Kiállítás építés

Dekorációs csapatunk vállalja üzletek, autó matricák, dekorációk, reklámtáblák, cégtáblák, kiállítási standok, professzionális kivitelezését és kihelyezését az ország egész területén. Számos célgéppel rendelkezünk így a felszerelés falra, vagy lebetonozás talajba sem akadály dekorációs csapatunk számára. Magaslati munka sem okoz fennakadást, ipari alpinistáink felhelyezik számodra.
Minőségi munka, rövid határidő az egész ország területén!

Autófóliázás - gépjármű dekor

Üdvözöllek a gépjármű dekoráció készítésének izgalmas világában! Ha szeretnéd, hogy az céges autóid kiemelkedjenek a tömegből, akkor a dekoráció a legjobb módja annak, hogy felkeltse az emberek figyelmét az úton és a parkolókban egyaránt. Álló helyzetben mint egy reklámtábla is működik.

A gépjármű dekoráció készítése többféle lehetőséget kínál. Autók, teherautók, kamionok, hajók és repülőgépek dekorját is céges arculatra tudjuk szabni. Az egyik lehetőség az egyszerű sík matricák, amelyek bármilyen tervezett mintával, grafikával, szlogennel vagy logóval készülhetnek. Ezek a matricák könnyen felhelyezhetők és eltávolíthatók, így ha megváltozik céged arculata költséghatékonyan cserélhetőek.

Ha valami igazán látványosat szeretnél, akkor az egész járművet bevonhatjuk egyedi grafikával ellátott 3D matricával, amely magában foglalhatja a céged logóját, arculatát és szlogenjét, de a reklámozni kívánt termékedet is megjelenítheted fotó minőségben. Vállalkozásod kontakt adatai is felkerülhetnek, akár QR kód is feltehető, mely weboldalra vagy akár egy videóra is irányíthatja potenciális vásárlódat. Ezzel a technológiával az autó minden görbéje, karosszériájának eleme, azaz a teljes autó felülete bevonható, így egy még látványosabb és élethűbb megjelenést érhetünk el. Az egyedi grafikák megtervezése és kivitelezése azonban több időbe telhet és magasabb költségekkel jár, de a végeredmény biztosan megéri az árát. Az ilyen típusú fóliák nagyon rugalmasak, nyújthatóak, így nem csak az autó oldalára, de az ablakokra és a tetőre is könnyedén felragaszthatóak. A nyomtatott matricák védelmet is biztosítanak a gépjárműnek a kisebb karcolásokkal és sérülésekkel szemben, sérülés esetén az adott részt cserélni tudjuk.

További alternatíva a mágnesmatrica, melyet egy mozdulattal fel és le veheted a járműről. Legtöbbször egy logót vagy egy weboldal címet nyomtatunk rá. Azonban a nyomtatott mágnesmatricákat, csak városon belül ajánljuk, mert az erős menetszéltől elválhat a gépjármű felületéről.

Az autókhoz, gépjárművekhez nem csak nyomtatjuk nagyformátumú fotóminőségű nyomatokat előállító nyomtatóinkkal a vinyl alapú matricákat, hanem szakszerű kivitelezést, dekorálást is vállaljuk.
Több telephellyel rendelkező cégek gépjárműflottáit az ország számos területén dekoráljuk, kollégáink kiszállnak vállalatodhoz, csak a megfelelő helyet kell hozzá biztosítanod.

Ha szeretnéd megtudni, milyen lehetőségeid vannak a gépjármű dekoráció készítése terén, és hogy hogyan tudjuk segíteni az autó flottád személyre szabásában, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot. Csapatunk szakértői készek válaszolni minden kérdésére, és segíteni abban, hogy az autód igazán kiemelkedjen a tömegből.
Bízd ránk a járműveid dekorációját és garantáljuk, hogy elkészítjük a leglátványosabb dekorációt!

Üzlet, üzletportál, iroda, bolt és ügyfélszolgálat

Üdvözöllek az üzletek, boltok, irodák dekoráció kivitelezésének világában!

Mi dekoros cégünknél az üzletek, irodák, boltok, showroom-ok, bemutató termek, vállalati üzlet portálok, várók, ügyfélszolgálati helységek dekorációjának tervezése és kivitelezése a specialitásunk.

Az üzletportálok és kirakatok dekorációja rendkívül fontos szerepet játszik az üzleti sikerben. Látványos kialakítása elengedhetetlen a vásárlók figyelmének felkeltéséhez és arra ösztönzéshez, hogy az üzletbe lépjenek és vásároljanak. Így a dekorációja tehát nemcsak az üzlet arculatának megjelenését, hanem az üzlet forgalmát is nagyban befolyásolja.

Az üzletportálak és kirakatok területei rendkívül változatosak, és sok kihívást jelentenek a dekoráció kialakításakor. A dekorációk tervezése és kivitelezése során számos tényezőt figyelembe kell venni, mint például az üzlet típusát, az üzletcélközönségét, a terület geometriáját, a felületek formáját, anyagát.
A design tervezőknek elsődlegesen az üzlet arculatát kell fligyelembe venniük. Az üzlet arculatának megjelenése nagyban befolyásolja a dekoráció stílusát és színvilágát.
A figyelmet akkor tudjuk fenntartani, ha a fix arculati elemek mellett, szezonális, akciós, egyedi kreatív megoldásokat dolgozunk ki.

Irodák, irodaházak dekorációjánál pedig a vállalat arculatának hordozása mélyíti mind a dolgozók, mind az ügyfelek márkaidentitását.


A Tapasztalt szakemberekkel dolgozunk, akiknek évek óta az a feladatuk, hogy az üzleteket a legjobb megjelenésűvé varázsolják. Szakembereink kreativitása és a legújabb trendek ismerete garantálja, hogy az Ön üzlete korszerű és egyedi megjelenést kapjon.

Amit kínálunk:

Teljes körű üzleti dekoráció tervezés és kivitelezés
Egyedi és kreatív megoldások az Ön üzletének, vállalatának megjelenésére
Minőségi anyagok
Tapasztalt grafikai tervező, kivitelező, kihelyező szakemberek
Rugalmas ügyfélszolgálat és gyors kivitelezési idő

Dekorációs megoldások:

  • Világító bel és kültéri reklámtáblák, világító dobozok
  • Nyomtatott matricák
  • Egyedi grafikával nyomtatott tapéták
  • Hungarocell térbetűk
  • Kiegészítő displayek
  • Falmatricák számos alapanyagból

Az üzleti dekoráció kivitelezésével a mi célunk az, hogy segítsünk abban, hogy az a lehető legjobb formában jelenjen meg. Ezzel javítjuk az üzleti élményt, növeljük a vásárlók számát, és elősegítjük ügyfelei elégedettséget.

Bátran vedd fel velünk a kapcsolatot! Várjuk megkeresésed, és örömmel segítünk abban, hogy üzleted, irodád, vállalatod is a legjobb megjelenést kapja.

Reklámtábla készítés

Ha keresed a hatékony módját annak, hogy növeld a vállalkozásod láthatóságát és bevonzd cégedhez az új ügyfeleket, akkor irodádra, üzletedre, gyáradra a reklámtábla készítés az egyik figyelmet felhívó megoldás. A reklámtáblák széles választéka lehetővé teszi, hogy egyedi és vonzó üzeneteket közvetítsen a célközönségednek.

Csapatunk több mint 15 éves tapasztalattal rendelkezik a reklámtáblák tervezése és kivitelezése területén.

Az egyedi reklámtábla tervezésének előnye, hogy lehetőséget ad arra, hogy a cégednek személyiséget és egyedi karaktert adhasson, amely jobban megkülönbözteti a vállalkozásod a versenytársaidtól. A logó és a teljes arculat mellett a színek és az anyagok kiválasztása is nagyon fontos.

Az általunk készített reklámtáblák magas minősége és hosszú élettartama garantálja, hogy az üzenet hosszú ideig és hatékonyan jelenik meg a közönséged számára. A kiváló minőségű anyagok és a precíz gyártási folyamat biztosítja, hogy a reklámtábla ellenálljon az időjárás viszontagságainak.

A reklámtáblák lehetnek falra szereltek és földre tehetőek is. Az első elsősorban az üzlet, iroda, bolt portáljára, frontjára kerül, még az utóbbi leginkább az üzletek elé kihelyezhető megállítótáblák. Azonban gyártunk pl. információs táblákat turizmushoz, óriás táblákat utak mellé, EU Széchenyi 2020 támogatói táblákat is. Grafikusaink megtervezik, műszaki szakembereink kiválasztják a megfelelő alapanyagot, gyártáson dolgozó kollégáink nyomtatják és készre gyártják, valamint igénytől függően ki is helyezzük őket. Lakatos üzemünk elkészíti a fém tartószerkezetet vasból vagy alumíniumból, asztalos üzemünk pedig az egyedi cégéreket vagy erdei információs táblákat gyártják. Amennyiben a dekoráció megkívánja világítást is szerelünk, ami vagy belső vagy külső megvilágítással emeli ki a táblát a sötétben. A telepítést vagy ipari alpinistáink végzik magaslati szereléssel, vagy telepítő kollégánk szerelnek falra, vagy akár betonoznak le lábon álló reklámtáblákat.

Az áraink versenyképesek a dekoros iparágban, és az árajánlatunk minden egyes megrendelésre egyénileg készül a felmérést követően.
Ha szeretnél többet megtudni a reklámtábla készítésről, vagy ha érdeklődsz az egyedi megoldásaink iránt, vedd fel velünk a kapcsolatot, örömmel segítünk a megfelelő kivitelezésben.

Világító reklámtábla gyártás

Világító dobozok, cégtáblák és doboz betűk kompletten grafikáai tervezéssel, gyártással és kihelyezéssel kiváló árakon.

Egy világító reklámtábla, cégtábla lehetővé teszi, hogy a vállalkozás az nappal és éjszaka azaz a nap bármely szakaszában figyelemfelkeltő módon tud kommunikálni a potenciális vásárlókkal. Az ilyen típusú reklámtáblák felhasználhatók például a boltok, éttermek, kávézók, szórakozóhelyek, plázák, vállalatok telephelyén és számos más üzletfajta esetében is.

Dekoros cégünk tapasztalt szakemberekkel rendelkeznek, akik a legmagasabb minőségi szabványoknak megfelelően dolgoznak, és a legmodernebb technológiákat alkalmazzák a világító reklámtáblák, világító doboz feliratok gyártása esetén. Az általunk használt LED-technológia hatékonyabb és energiatakarékosabb, mint a hagyományos fényforrások, így nemcsak pénzt takaríthat meg, hanem a környezetet is kíméli. Jellemző fényellátási paraméter a kb. 50cm x 200cm méretű 10cm vastagságú méretű világító tábla esetén, a 44 – 48W os led fényerő.

A világító reklámtábláink sokféle méretben, formában és színben elérhetőek, így minden ügyfelünk megtalálhatja az igényeinek és a vállalkozása stílusának megfelelő megoldást. Ráadásul, ha igényli, mi akár teljesen egyedi formájú reklámtáblát is készítünk, pl. egyedi betűk kiírása is lehetséges, a hagyományos négyzet, téglalap vagy kör forma mellett.
A világítódoboz lehet fegyoldalas falsíkra szerelt vagy falra merőleges konzolokkal rögzített kétoldalas megoldás. Készíthetjük időkapcsolós, alkonyatkapcsolós, szürkület kapcsolós megoldással is.
További termékeink a világító totemoszlopok, melyek kétoldalasan készülnek, kiállításokhoz, autószalonok elé, benzinkutakra.
Egyedi építés, fénytechnikával, kiépítéssel.

A világító reklámdoboz részei:

Keret, könnyű alumínium profil, igény esetén RAL szín alapján porfestve
Konzol aluminium vagy rozsdamentes anyag, igény esetén színre porfestve RAl skála alapján
Hátlap, alumínium vagy dibond szendvicslemez
Előlap Plexi átvilágítható opálosított 3mm vastag plexi 3mm
Dekorfólia, átvilágítható 4 szín color nyomtatott fólia plexire ragasztva vagy backlit átvilágító ponyva nagyobb méretű táblák esetén
Védőlaminálás szükség esetén az átvilágíthatós dekor fóliára
Világítás a reklámdobozba szerelve, hideg, fehér, kültéri párabiztos LED modul vagy ledszalag, tápegységgel

Térbetű és habbetű dekorgyártás

​​Az üzleti versenyben fontos, hogy a cég logója, feliratai felkeltsék a figyelmet és megjegyezhetőek legyenek.
Ha a céged úgy döntött, hogy felújítja az irodáját, üzletét, bemutató termét vagy gyártó üzemét és szeretnénk valami különlegessel megjelenni, akkor ehhez pedig kiváló eszköz a térbetű és habbetű.

A dekorációs célból készült térbetű és habbetű olyan 3 dimenziós térelem, amelyek kiemelkednek a felületből. A térbetűk esetében az anyag lehet alumínium, rozsdamentes acél, fém, plexi , műanyag, vagy egyéb dekor anyag. A habbetűk viszont polisztirolhabból vagy hungarocellből készülnek, melyek könnyűek és olcsóbban előállíthatóak a térbetűknél, de persze nem is annyira exkluzívak.

Mindkét technika kiváló lehetőséget nyújt arra, hogy kiemeljük a cégünk emblémáját vagy üzenetét. A térbetűk nagyszerűek az épületek homlokzatán vagy a belső térben, például az irodákban vagy az üzletekben, és nagyon feltűnőek, ha éjszaka megvilágítjuk őket. A hungarocell habbetűk festhetőek, de akár minőségi hatás érdekében plexivel is kombinálhatóak, melyet ragasztással rögzítik dekoratőreink az épületekbe vagy akár kiállítási terekbe. A habbetűket RAL vagy Pantone skála színei alapján festjük le, de akár metál festéket is használhatunk. Nagyobb kültéri időjárásnak kitett helyeken, kültéri erősítő bevonó anyagokat használunk, a hosszabb élettartam érdekében.
A térbetű és habbetű gyártására fejlett technológiákat használunk, így a betűk könnyen és pontosan elkészíthetőek a megrendelő igényeinek megfelelően. Az alkalmazott technológiák közé tartoznak a CNC marás, lézeres vágás, az UV nyomtatás, számítógéppel vezérelt vágógép.

Rengeteg lehetőség van arra, hogy kiemeld a cégedet a tömegből, és a térbetűk és habbetűk egy kiváló eszközök ehhez.