Hasznos tudnivalók

TERVEZÉSRE vonatkozó kitételek 

Ajánlatunk alapesetben 1 korrektúra (helyesírás és adat ellenőrzés) fordulót tartalmaz. A korrektúra a megrendelő teljeskörű felelőssége. Igény esetén külön díjazás fejében korrektort biztosítunk. Árajánlat szerint megrendelt kreatív, grafikai terv, vázlatterv vagy layout készítés és nyomdai előkészítésnél, a munkamenet közben való lemondása esetén, a pillanatnyi állás szerinti összegben, de a megrendelés minimum 30%-a kiszámlázásra kerül. A tervek vagy vázlattervek nem elfogadása estén, a teljes munkadíj 30%-át számlázzuk, a terveket a megrendelő nem használhatja fel, elemeit nem másolhatja vagy alakíthatja át. A pót munkákat számlánkban előzetes egyeztetés alapján érvényesítjük. Az ajánlat komplett megrendelés esetén érvényes.

GYÁRTÁSRA vonatkozó kitételek

Az ajánlat tartalmazza a termékdíj felárat, mely reklámhordozó papírok után a termék súlya x 64 Ft+Áfa/kg, dobozok után 20 Ft+Áfa/kg. Ajánlatunk a gyártásra vonatkozóan 15 napig, vagy az alapanyag 0,2 % mértében történő változásáig érvényesek. Kérem, vegye figyelembe, hogy a raktárkészletben nem szereplő alapanyagok beszerzésének átfutási ideje speciális esetben kb. 3-6 hét. Az ajánlat komplett megrendelés esetén érvényes.  A pótmunkákat számlánkban előzetes egyeztetés alapján érvényesítjük. Az ajánlat komplett megrendelés esetén érvényes. Ajánlatunk a gyártásra vonatkozóan 15 napig, vagy az alapanyag 0,2%mértében történő változásáig érvényesek. Kérem, vegye figyelembe, hogy a raktárkészletben nem szereplő papírok beszerzésének átfutási ideje kb. 3-6 hét. Az ajánlat komplett megrendelés esetén érvényes.

ANYAGLEADÁSRA vonatkozó kitételek

Digitális nagyformátumú nyomtatás esetén Grafikai állomány: 1:1 méret 150 dpi (min 72 dpi) CMYK TIFF (Fogra27) (alternatíva: PDF, AI, EPS, CDR görbévé alakítva). Nem 1:1-es méretű állomány küldése esetén, nyomtatási méret tartására garanciát nem vállalunk. Grafika plusz átalakításért 3000 Ft/db+Áfa-t / 30 perc megkezdett munkadíjat számítunk fel! Minimum 1nm nyomtatás árát számlázunk.

SZÁLLÍTÁSRA vonatkozó kitételek

Ajánlatunk nem tartalmazza a szállítási költségeket. Igény esetén külön díjazás fejében a szállítást megszervezzük és lebonyolítjuk. A szállításhoz használt raklapokat betétdíjas göngyölegként kezeljük. Amennyiben a megrendelő nem tud csereraklapot biztosítani a hiányzó mennyiséget számlánkban 3.500 Ft+Áfa/db áron felszámítjuk. ÁTVÉTELRE vonatkozó kitételek: A termékek nem személyes átvétele esetén sérülésekre, szállítás okozta károkért felelősséget nem vállalunk.

FIZETÉSRE vonatkozó kitételek

Alap esetben a 30.000 Ft+Áfa összeghatár alatti munkákat 2011. október 1-től készpénzes kifizetéssel áll módunkban elkészíteni. Ha a teljes összköltség 30.000 Ft+Áfa és 500.000 Ft+Áfa közé esik, 50% előleg kifizetését kérjük, a megrendelés érvényesítése végett. Az 500.000 Ft+Áfa feletti megrendelések esetén a teljes ajánlat árát előre fizetéssel tudjuk vállalni.

TERMÉK ÁTVÉTELRE vonatkozó kitételek

Alap esetben a termékek nem személyes átvétele esetén sérülésekre, szállítás okozta károkért felelősséget nem vállalunk. Megrendeléskor, a megrendelés teljesítésekor a PRINTDEKOR Kft. szerinti ÁSZF alapján jár el.