Összes eddigi elégedett ügyfél

0

Display, kiállítás

Egyedi kreatív látványvilág

Roll-up 85

85 cm széles, 200 cm magas nyomattal

Roll-up 100

100 cm széles, 200 cm magas nyomattal

Roll-up 120

120 cm széles, 200 cm magas nyomattal

Roll-up 150

150 cm széles, 200 cm magas nyomattal

Roll-up 200

200 cm széles, 200 cm magas nyomattal

Roll-up állvány

A Roll-up szerkezet egy olyan reklámhordozó rendszer, amely egyszerűen összeszerelhető, könnyen szállítható, és gyorsan felállítható, így kiválóan alkalmas reklámozásra kiállításokon, rendezvényeken, bemutatókon, prómóciókon és konferenciákon egyaránt.

A roll-up szerkezet egy olyan aluminium display megoldás, amelybe a a digitálisan nyomtatott nyomat könnyen felcsavarható és letekerhető, melyet kinyitáskor egy összecsukható pálca rögzít. A rollup nagyon könnyű és tartós, így hosszú ideig használható, ezért szeretik a marketingesek, rendezvényszervezők használni. Az állvány lábai általában kihajthatóak, hogy még kisebb helyen elférjen és könnyebben szállítható legyen. A szerkezetekhez gyöngyvászonból készült, minőségi hordtáskát adunk.

A nyomat anyaga általában egy speciális roll up film, ami ezekhez a szerkezetekhez van fejlesztve. Az anyag kiváló minőségű nyomtatást tesz lehetővé, és a végeredmény színgazdag és éles képet ad. A szerkezetben pár alkalommal a grafika változásakor a nyomat cserélhető.

Ez egy nagyszerű megoldás minden olyan vállalkozásnak, amely szükség van egy könnyen szállítható , gyorsan felállítható és elcsomagolhat, atraktív reklámhordozóra.

Pop up sajtófal

A Pop-up sajtófal vagy más néven Pop-up hátterfal egy olyan reklámhordozó rendszer, amelyet könnyen összeszerelhető és szállítható. Egy stabil és tartós alvázra épül, amelynek segítségével egy nagy méretű, szemrevaló és kreatív grafikai nyomatot lehet rögzíteni panelokból összeépítve. A pop-up falakat általában kiállításokon, konferenciákon, eseményeken, sajtótájékoztatókon használják ügyfeleink.

Az alumínium rendszer pálcái zsanérszerkezet segítségével kapcsolódnak egymáshoz, így a felállítás gyors és egyszerű. A Pop-up falakat általában két, három, négy panelszekcióban lehet összeszerelni.

A Pop-up falak nyomtatása kiváló minőségű digitális nyomtatókkal történik, melyek lehetővé teszik az éles, magas színsprektumó és részletgazdag nyomat készítését. A nyomatok egy speciális úgynevezett popup film anyagra vagy textilre készülnek. A nyomtok rendkívül tartósak és ellenállóak a kopásnak és a karcoknak is egyaránt. A nyomtatott panelek, mágnesek segítségével rögzíthetőek a kinyitott szerkezethez. Hogy minél feltűnöbb lehessen, külön világítás is rendelhető a reklámgrafika megvilágítása érdekében.

A nyomatok és az állvány szerkezet könnyen szállítható és tárolható a hozzá tartozó műanyag vagy gyöngyvászon borítású merevített gurulós bőröndben. Így a Pop-up falak kiválóan alkalmasak a gyakori használatra és utaztatásra. A hoszteszek, marketingesek, kiállításon, rendezvényeken, expókon részt vevő kollégák, könnyen gurítva vihetik a helyszínre. A Pop-up falak, háttérállványok széles körűen alkalmazhatók a marketing és reklámiparban, mivel kiválóan alkalmasak a termék- és szolgáltatásbemutatókhoz, valamint a márkaimázs és a promóciók bemutatásához.

Kínáló pult - Hostess pult

A kínáló pult vagy hostess pult egy olyan promóciós eszköz, amelyet általában az üzletekben, szupermarketekben, kiállításokon, rendezvényeken és egyéb promóciós eseményeken használnak. A hostess pultot általában egy vagy több hostess kezeli, akiknek a feladata az ügyfelek fogadása, tájékoztatása, minta termékek kiosztása és kóstoltatás. A pulton elhelyezett termékminták segíthetnek az ügyfeleknek megismerni és kipróbálni a termékeket.

Az alábbiakban néhány példa található a hostess pultok funkcióira:

Információ közvetítése: A hostess pultok használhatók az ügyfelek tájékoztatására az adott termékekről és szolgáltatásokról. A hostessek a pulton elhelyezett információs anyagokkal, reklámajándékokkal szolgálhatnak, valamint válaszolhatnak a felmerülő ügyfél kérdésekre.

Termékminta kiosztása: A hostess pultok használhatók termék minták kiosztására is, ami elősegíti a termék értékesítését.

Értékesítés: A hostess pultok használhatók azonnali értékesítésre is. A hostessek képesek értékesíteni az adott termékeket a pulton elhelyezett POS reklámeszközök támogatásával.

Branding: A promóciós pultok lehetővé teszik a márka és üzenetek bemutatását is. Az általuk nyújtott testre szabhatóság miatt a cégek saját grafikát, logót és szlogenjüket is elhelyezhetik rajtuk, így erősítve a márka tudatosságot.

Adatgyűjtés, közvélemény kutatás: A hosztesz pultok használhatók az ügyfél adatok gyűjtésére is. Az ügyfelek a pulton kitöltött űrlapokkal vagy digitális adajgyűlytő eszközökkel adhatják meg az adataikat, amelyeket a cégek később felhasználhatnak marketing céljaikra.

A hostess pultok könnyűek, összecsukhatóak így könnyen egy gyöngyvászon hordtáskában szállíthatóak akár hölgyek számára is. Az szerkezeti alapanyaguk alumínium, a panelok könnyű műanyagból készülnek, így a hostess pultok hosszú élettartamúak és könnyen tisztíthatók is.

A promóciós pultok általában számos funkcióval rendelkeznek, mint például asztallap, polcok, raktér. Ezek a funkciók segítenek a hostesseknek abban, hogy rendezetten tudják tárolni a promóciós anyagokat, mint például a szórólapokat, kiadványokat, vagy akár termék mintákat.

A hostess pultok grafikája egyedileg elkészíthető a márka arculatára, marketing üzenetére. A grafika nyomtatása általában digitális nagyformátumú nyomdatechnológiával történik, amely lehetővé teszi a élénk színek használatát, és biztosítja, hogy a nyomatok részletgazdagok és élesek, atraktívak, figyelemfelhívóak legyenek. A panelokat, vinyl alapra nyomtatott matricával és védőlaminátummal kivitelezzük.

Összességében, a hostess pultok kiváló promóciós eszközök, amelyek nagyszerű lehetőséget kínálnak a cégeknek, hogy hatékonyan kommunikálják a termékeiket és szolgáltatásaikat, valamint bemutassák márkájukat, terméküket és szolgáltatásaikat a vásárlóknak.

Megállító tábla

Az alumínium megállító táblák nagyon népszerűek az üzletek előtti reklámozásban, mivel könnyűek, tartósak és könnyen mozgathatók. Céljuk, hogy felhívják az arra járó emberek figyelmét, de akár az üzletből távozókat is megszólíthatjuk velük. A szerkezet csatos alumíniumból készült keretből és UV álló nyomatot védő plexi lapból áll. A táblák ellenállnak az időjárás viszontagságainak, és a napfény hatására sem veszítik el a színüket vagy a formájukat.

Az alumínium megállító táblák fő célja, hogy felkeltsék a figyelmét a vásárlónak és beinvitálják őket az üzletünkbe, így ideálisak az értékesítési akciók vagy promóciók reklámozására.. A táblába digitálisan nyomtatott két darab plakát tehető be átellenessen. A nyomatok gyorsan, egyszerűen cserélhetőek, a vállalkozás könnyedén frissítheti és változtathatja a kampányát vagy a termékkínálatát.

Az alumínium megállító táblák legfontosabb előnye a mobilizálhatóság, hiszen könnyen mozgathatók és elhelyezhetők bárhol az üzlet előtt. A könnyű súly miatt akár az üzlet bármikor változtathatja a tábla helyét, hogy az hatékonyabban érje el a célközönségét.

A megállító információs táblák nyomatainak gyártása rövid időn belül elvégezzük.

Sport zászló, reklám zászló, beach flag

Egyedileg nyomtatott strandzászlókat, vagy más néven beach flagokat kínálunk rendezvényekhez, sporteseményekhez és egyéb kültéri eseményekhez!

A beach flag használata rendkívül hatékony a reklámozásban, mivel a zászlók mozgása a szélben vonzza az emberek figyelmét, így nagyobb hatást gyakorol a célközönségre.
A strandzászlók a tökéletes reklámeszközök ahhoz, hogy a cégét, márkaját vagy termékét hatékonyan népszerűsítse. Az általunk gyártott zászlók a magas minőségű zászló anyagokból készülnek, így tartósak és ellenállnak a szélnek és az időjárási viszontagságoknak. Az zászlót a megerősített alumínium – üvegszálas ródhoz, bújtatón keresztül rögzítjük. A rudak könnyedén egymásba illeszthetők és az erősebb szelet is állják.
A strandzászlók többféle méretben és csepp és cápauszony formában elérhetők. Ezek a különböző formájú zászlók lehetővé teszik, hogy a reklám szövegét és logóját a lehető legjobban kiemeljük, így vonzóbb és figyelemfelkeltőbb megjelenést biztosítsanak. Digitális nyomtatással készítjük el, egyedi minőségi, színtartós grafikával, gyors határidővel.

A strandzászlók könnyen összeszerelhetők és szállíthatók, így ideálisak azoknak a cégeknek, akik sokat utaznak és több különböző helyszínen is megjelennek. De kiválóan alkalmazható üzletek előtt is. Emellett az összeszerelés és szétszerelés egyszerű, így a zászlókat könnyen tárolhatja, amikor nem használja őket. Kihelyezhetőek talppal vagy rotátor segítségével akár földbe is rögzíthetőek. Hordtáskát is biztosítunk a szállításhoz.


Válasszon bátran a strandzászlóink közül, és tegye az eseményét még vonzóbbá és figyelemfelkeltőbbé!

KIÁLLÍTÁS ÉPÍTÉS

Egy kiállításon, rendezvényen az egyedi megjelenés elengedhetetlen a sikerhez. Ezért kreatív megoldásokkal vállaljuk egyedi standok, kiállítói terek reklámeszközeinek tervezését és gyártását.

Tervezés és koncepció kidolgozás
Belsőépítészeti tervezés és kivitelezés
Grafikai előkészítés
Nyomtatott anyagok, plakátok, poszterek, stb. nyomtatása
Fizikai építés