Összes eddigi elégedett ügyfél

0

Digitális nagyformátumú nyomtatás

Digitális nagyformátumú színhű tekercses nyomtatás 5m szélességig. UV nyomtatás táblás anyagokra, karcálló kivitelben.

Digitális nyomda üzemünkből az ország számos pontját látjuk el a legmodernebb alapanyagokból gyártott, fotóminőségű nyomatokkal. Rövid gyártási határidővel vállaljuk plakátok, molinók, vynil alapú matricák, építési hálók, zászlók, padlómatricák és egyéb nagyformátumú nyomtatok elkészítését. szélesformátumú tekercses és táblás UV nyomtatóinkkal. A közvetlen UV nyomtatással dolgozunk táblás anyagokra, mint pl. átvilágítós plexi világító reklámdobozokba, HPVC műanyag dekor lemez üveg, dibond dekor lemez, fa anyag, fém lemez, üvegtábla belsőépítészeti megoldásokhoz.

Molinó, PVC banner, reklám ponyva

Legyen egy oldalas, vagy két oldalas, mindkét megoldás nyomdailag kivitelezhető.
Reklámponyva, molinó, banner az egyik legjobban elterjedt olcsó és népszerű reklámeszköz. Kül- és beltéren is használható időjárás álló reklámtermék.
Előnye a többszöri felhasználás. Könnyű! Összetekerve akár kis helyen is elfér, és egy következő rendezvény újbóli szereplője lehet. A legjobb minőségű alapanyagokat használjuk molinók, reklámhálók, mesh hálók és számos más reklámeszköz gyártásánál.
A reklám célú molinó maximális szélessége 3,2 méter, ezen felül készítünk mert a reklámhordozó alapanyagainak szegmensei összesüthetőek. Nagy méretben angol szíjjal erősítjük. Több módszerrel is kihelyezhető, 50 cm-ként ringlizve, vagy besütött kötéllel is választhatja.

Fényáteresztő, átvilágítható molinó

Kültéren vagy beltéren általában 2×4 m-nél nagyobb felületeknél alkalmazunk átvilágítható tekercsesen nyomtatott PVC backlit molinókat. Ezek a keretek feszítőkkel vannak ellátva, amik a reklámponyvát ráncmentesre feszítik. Ezen a reklámeszközön a grafika átvilágítás nélkül is látható. Az alapanyagot kétszer nyomtatjuk meg a tekercses nyomtatóinkkal, hogy az átvilágítás után is kellő tónusú reklámfelületet kapjunk, a grafikánk feltűnő maradjon.

Vinyilek, műanyag öntapadó fóliák, matricák

A műanyag öntapadó fóliáknak két fő jellemzője van:

  • Sík műanyag öntapadó fólia
  • 3D műanyag öntapadó fólia

A sík műanyag öntapadó fóliák tulajdonsága, hogy az eredeti formájukat igyekeznek visszanyerni. Hengereléssel gyártják, ezért az anyag önmagában kevésbé nyúlik. Előnye, hogy a gyártásból kifolyólag a legolcsóbb alapanyagok közé tartozik. Utcai táblák, egybefüggő felületek, reklámtáblák, de még síkfelületű autódekorációk is készíthetőek belőlük. Felhasználási területe változatos. Tulajdonságukban némileg eltérhetnek. Léteznek szürke hátoldallal is, mely hasonlóan a kékhátú papírhoz, blokkolja, azaz lefedi az előző felületet grafikáját. A 3D műanyag öntapadó fóliák öntött technológiával készülnek. Ennek köszönhetően nyújthatóak, és alkalmazkodnak a felület struktúrájához. Ellentétben a sík fóliákkal, nem mennek össze idővel, és nem akarják visszanyerni eredeti sík formájukat. Élettartamuk is jóval nagyobb, mint öntött társaiké. Főként autódekorációk készítésénél alkalmazzuk teljes gépjármű bevonásához. Ezek a fóliák csak szürke háttal rendelkeznek, az autó színezését blokkolják, hogy az ne üthessen át.
Az öntapadós matrica, kül – illetve beltéren is egyaránt felhasználható. UV álló festékkel digitálisan tekercsesen nyomtatjuk. A nyomatot egyedi formákra is plotterolással vághatjuk. A nyomatot fényes és matt felülettel választhatja.

Átvilágítható öntapadó matrica, fólia, vinyl

Fénydobozoknál vagy formára alakított világító dobozoknál is használunk öntapadós matricákat, fóliákat, vagy vinylt. Az átvilágítás miatt ezeket a reklámeszközöket védőlaminálással látjuk el. A grafikai nyomat átvilágítás nélkül, sötétben is jól láthatóak. Az öntapadó matrica felületre dupla festéket nyomtatunk, hogy átvilágítás után is megfelelő színe legyen a reklámdekorációnak.
Méretre konfekcionálva adjuk át ügyfeleinknek.

Papír plakát

A posztereket, plakátokat az irodaházak belső dekorációjához, plázák plakáttartó szerkezetekbe, rendezvények népszerűsítéshez gyártjuk papírból. A digitális nyomtatás lehetővé teszi a színek pontos reprodukcióját és az éles képek nyomtatását. A digitális nyomtatás előnye, hogy kisebb mennyiségre is alkalmas vagy változó adattal is elláthatjuk, jelentős költségnövekedés nélkül.

Padlómatrica

A padlómatricák üzletek, irodák, kiállítások figyelemfelkeltő reklámja vagy irányításra, eligazításra is szolgálnak pl. sorbánállók részére.
A padlómatricákat öntapadó vinyl fóliára gyártjuk, mely a járófelületre, hideg, meleg burkolatra is egyaránt ragasztható.
Az erős mechanikai behatás miatt, magas kopásállóságú, csúszásmentes lamináló fólia bevonattal látjuk el. Ez a laminátum védi a nyomatot a kopástól és a nedvességtől is. A padlómatricákat egyedi formára is vágjuk plottereléssel.

Gépjármű dekor matrica

Az öntapadós autómatricát gépjárművek dekorálására fejlesztették ki. Az anyagot fotó minőségben, időjárásnak ellenálló festékkel digitálisan nyomtatjuk és védőfóliával lamináljuk. Így hosszútávon az időjárás viszontagságainak, a víznek és a napfény okozta UV fénynek ellenálló nyomatot kapunk.

Gépjármű 3D matrica

A 3D-s légcellás autómatricát gépjárművek teljes teljes felületének bedekorálásához gyártják. Fotó minőségben, időjárásnak ellenálló festékkel digitálisan nyomtatjuk. A bevonásnál a matrica anyag nyújtható, formázható, így az autóra simuló tökéletes látványt kapunk.

Autó mágnesfólia

Az autóra gyártott mágnesfólia alkalmazható digitálisan nyomtatott attraktív reklámeszköz.
A mágnesfólia fő előnye, hogy alkalomszerűen felhasználható, mert egy mozdulattal felhelyezhető és el is távolítható a jármű fém felületéről.
A mágnesfólia sík-, vagy enyhén íves fémfelületre alkalmazható, maximum 60 cm-ben kigyártható reklámeszköz.
Városi használatra 50 km/óra sebességhatárig ajánljuk.

Órásplakát, Europlakát, Billboard

Nagy formátumú nyomtatásoknál, elsősorban óriásplakátoknál minőségi elvárások miatt speciális kékhátú papírt használunk, ezzel elkerüljük, hogy a kihelyezés után az előző nyomata átlátszon a felületen. Így tudjuk garantálni, hogy gyorsan, és a legjobb minőségben váltsák egymást az óriásplakát, CLP, vagy más outdoor nagyformátumú hirdetései.
A tekercsesen nyomtatott alapanyag szélessége 200 cm is lehet. Az óriásplakát méret 504×238 cm, 6 vagy 8 szegmensből áll, de lehet egyedi méretre készített billbord is, melyet egyedi szegmensekre osztunk.

Citylight plakát, CLP

City Light plakát papír kültéri felhasználásra alkalmas, átvilágítható, időjárásálnak jól ellenálló alapanyag. A City Light plakát a napfény okozta UV terhelés miatt magas ellenállású UV álló festékkel tekercsesen digitálisan nyomtatjuk. A Light plakát mérete 117×175 cm, de eltérő méretet is választhat.

Építési háló, MASH

A legnagyobb kültéri nagyformátumú nyomtatással készített megjelenésforma, ismertebb nevén a mesh háló vagy épületháló. Az épület homlokzati felújítások állványrendszerét borító, nagy szakítószilárdságú, kültéri reklámhordozó alapanyag. A nagy felületen jelentkező szélterhelés miatt a molinóval ellentétben az reklám célú építési hálókat, reklámhálókat lyukacsos anyagból készítjük, ezzel is elkerülve „vitorla” effektust és az ebből eredő károkat. A háló lyukacsos szerkezetéből még adódik a kis súly a reklámolinóval ellentétben.
Konfekcionálását, minden oldalán hegesztéssel, összesütéssel, megerősített visszahajtással alakítjuk ki, nagy méret esetén angolszíjjal látjuk el, bújtatót vagy ringlit helyezünk el benne.
Előnye, hogy bármekkora méret kialakítható szelvények összesütésével.

One way vision fólia

Más néven perforált ablakfólia. Kirakati dekorációk, kirakatok, tömegközlekedési járművek ablakainak fedésére a legelőnyösebb. Érdekessége, hogy apró lyukakból áll a vinyl felülete. A nyomtatott oldalon a grafikát a szem összeolvassa. Belülről a fekete hátszínnek köszönhetően kilátunk az apró lyukakon, és még a természetes fény is bejut a helyiségbe.
A perforált matrica nyomtatást UV stabil festékkel, tekercses szélesformátumú nyomda gépeinkkel végezzük magas minőségben.

Canvas. művészeti vászon

A belső dekorációk, képek, festmény reprodukciók esetekben a legelegánsabb megoldás a művészeti vászon digitális nyomtatással. Ahogy a neve is mutatja, hűen adja vissza egy-egy vászonra készített festmény hatását. Kiállításokra, különleges kiállítási eszközként, figyelemfelkeltő, egyedi dekorációs eszköz lehet. A vakrámára feszített képek, fotók egyedi hangulatot teremtenek éttermének, üzletének, irodájának.

Reklámzászlók, díszzászlók, textilbannerek

Szaténselyem zászlóanyagból általában beltéri díszzászlók szoktak készülni. Dupla anyaga a két réteg közt az áttetszést megakadályozó bélésanyaggal van ellátva. Hurkolt 100% PES zászlóanyag. Ezekből készülnek a beachflagek, azaz a strandzászlók is. A legszélesebb anyag 153 cm, konfekcionálás után 145-148 cm széles, és elvileg korlátlan hosszúságú zászló készíthető belőle. Az anyag egy oldalról van digitálisan nyomtatva, a zászló hátoldalán a minta tükörképe látszik. Sötét színeknél a hátoldal 100%-os élénkségű, minél kevesebb festék kerül a zászlóra, annál halványabb lesz a hátoldal. Szaténselyem, kasírozott zászlóanyag asztali és strand- vagy reklám zászlóknak. Maximális zászlóméret 30×40 cm. Körbe zsinórdíszítéssel ellátott, dupla anyagú, mindkét oldalán nyomott zászlócskák beltéri és reprezentációs, célokra.

Roll up film

A rollup filmeket első sorban display rendszerekbe, azaz rollup szerkezetekbe használjuk. Az egyik legfontosabb minőségi elvárás, amelynek minden általunk gyártott reklámeszköz megfelel, hogy a rollup kifeszítésekor a széle nem pördül be, és a fény sem világít át rajta. Az egyik legelterjedtebb mobil dekorációs, display eszköz. Ennek fő oka, hogy tartós, egyszerűen kezelhető és a papírral ellentétben a rollup pára hatására sem hullámosodik fel.
A roll-up filmet digitálisan tekercsesen CMYK nyomtatjuk és konfekcionáljuk az adott szerkezeti méretben.

Pop up film

Saját display falak, hátfalak, sajtófalak, hosztesz pultok borítására használják. A popup film egy olyan műanyag alapú dekorációs film, amely jó tartást biztosít, de vastagsága ellenére még mindig hajlékony. A direkt, digitális nyomtatásnak köszönhetően a végső összeállításnál sem zsugorodik össze. A tartósság érdekében minden olyan reklámeszközt, amelynél ilyen nyomtatót használunk, lépésálló lamináló fóliával vonunk be.

Plexi UV nyomtatással

Nyomda üzemünkben a plexi táblákat közvetlen nyomtatjuk UV nyomdagépeinkkel fotó minőségben. A víztiszta plexit tükörfordítottan is tudjuk grafikázni, így az átlátszó külső anyag felülete védi a nyomatot a külső sérülésektől. A technika előnye, hogy a festék UV fényre köt, így nincs oldószer kipárolgás és a nyomat nagy ellenálóságú a külső környezet behatásaira. Kiválóan alkalmas például Braille-feliratok elkészítésére is.
Átvilágító tábláknál a dupla nyomtatás közé fehér szín nyomást alkalmazunk, így a világító reklámtábláknál telített színeket kapunk.

Üveg UV nyomtatással

Az UV nyomtatott sík táblás üveg nagyon egyedi dekorációs lehetőség. Irodánkat, üzletünket nagyon különlegessé varázsolhatjuk vele. Ólomüveg helyett is kiválóan használható, szinte tökéletes másolat készíthető jóval kedvezőbb áron. Térelválasztó elemek, uszoda és épület korlátok üveg felületeire is tartós nyomatot képez az UV festék.

Habosított PVC lemez UV nyomtatással

Az UV nyomtatás egy olyan különleges nyomdatechnológiai megoldás, ahol a nyomtatás folyamán a festék egy UV lámpa fényének hatására köt rá az anyag hordozóra. A habosított PVC lemez az egyik leggyakrabban használt táblás anyag a dekoratőröknél, ez közvetlen UV festékkel is nyomtatható, karcálló kivitelben.

Egyedi nyomtatott tapéta, falmatrica

Az nyomtatott tapéta és falmatrica egyedi tervezés alapján készített, belsőépítészeti megoldás, kitűnő választás amennyiben, egyedi cégdekorációt szeretne készítettni. A dekortapéta jó minőségű fotóból, grafikából nyomtatható. Beltéri használatra, irodák, éttermek, szállodák, üzletek és egyéb belső terek egyedi dekorációjához javasoljuk. Magas minőségben digitálisan közvetlenül nyomtatjuk az alapanyagra, mely speciális tartós, magas minőségű sima vagy strukturált alapanyag. A szegmensek szélességét egyedileg határozzuk meg! Felhasználása egyszerű, általános tapéta ragasztóval vagy öntapadós megoldással ragasztható a falfelületre.
Ha szeretne egyedi nyomtatott tapétát készíttetni, fontos, hogy megadja a helyiség méreteit, hogy a cég tudja, milyen méretű tapétát kell készítenie. Emellett érdemes átgondolni, milyen mintákat és színeket szeretne a tapétájában látni, és ügyelni arra, hogy azok megfeleljenek a helyiség dizájnjának és stílusának.

Az öntapadó matricák, vinylek felületvédelme a laminálás

Az öntapadó matricák és vinylek felületvédelme érdekében lehetőség van laminálásra is. A laminálás során a matrica vagy vinyl egy védőréteggel (laminátummal) kerül bevonatolásra, amely megvédi a nyomtatott felületet az időjárás, a kopás és a külső hatások okozta károsodásoktól.

A laminálás előnyei közé tartozik, hogy:

Megvédi a matricát vagy vinylt a kopástól, így hosszabb ideig marad szép és épp.
Színállóbbá teszi a nyomtatott felületet, így a színek kevésbé fakulnak el idővel.
Vízállóvá teszi a matricát vagy vinylt, így a víz és a nedvesség hatására kevésbé sérül a nyomtatott felület.
Megvédi a matricát vagy vinylt az UV-sugárzás káros hatásaitól, így a színek kevésbé fakulnak el a napfény hatására.
A laminálás elvégzéséhez szükség van egy lamináló gépre, amely képes melegíteni és ráragasztani az áttetsző fényes vagy matt laminátumot a matricára.